News Flash:

Rulada de biscuiti cu crema de vanilie si cocos

29 Mai 2014
5470 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru foi:
500 g biscuiti
2 cani cu lapte
3 linguri cacao

Pentru crema:
200 g unt (1 pachet)
200 g zahar pudra
3 vanilii
100 g nuca de cocos

Mod de preparare:

Foi:
Se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de nylon, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece.
Se taie de grosimea unui deget.

Crema:
Batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete rulada rulada biscuiti rulada cocos rulada vanilie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1643 viz    0 com
1419 viz    0 com
1407 viz    0 com
957 viz    0 com
1610 viz    1 com
1662 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028077 (s)