News Flash:

Rulada cu zmeura

25 Februarie 2013
4383 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr faina
4 oua
20 gr lapte batut
150 gr zahar
30 ml colorant alimentar rosu
1 lingura ulei
1 lingurita otet
1 lingurita praf de copt
1 lingurita vanilie
50 gr cacao
zahar pudra
sare

Pentru crema:

200 gr zmeura
50 gr unt
250 gr crema de branza
1 lingurita vanilie
600 gr zahar pudra

Mod de preparare:

Bate bine ouale si adauga treptat zaharul, pana obtii o crema consistenta. Adauga apoi colorantul, laptele batut, uleiul, otetul si vanilia. Combina separat faina, cacaoa, praful de copt si sarea si incorporeaza treptat peste compozitia cu oua. Amesteca bine si apoi toarna intr-o tava. Da la cuptor pentru 30 de minute. Scoate de la cuptor si asaza pe un prosop de bucatarie. Presara deasupra zahar pudra si ruleaza. Pentru crema, amesteca branza cu untul, zaharul si vanilia. Desfa rulada, unge cu aceasta crema si presara zmeura. Ruleaza din nou, pudreaza cu zahar si da la rece pentru o ora.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua lapte batut zahar ulei otet vanilie cacao zahar pudra sare crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030699 (s)