News Flash:

Rulada cu umplutura de castane si ciocolata

15 Iulie 2016
2276 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
3 oua
1 varf de cutit de sare
125 gr zahar pudra
100 gr faina de grau
10 gr praf de copt
3 linguri apa

Pentru umplutura:
250 g castane coapte
1/2 lingura esenta de rom
2 linguri zahar granulat
5 linguri cacao
6 gr gelatina
5 linguri apa fierbinte
400 gr smantana pentru frisca
2 linguri zahar pudra

Pentru decor:
100 gr ciocolata neagra
100 gr ciocolata cu lapte

Mod de preparare:

Blat:
1. Separa ouale si bate spuma albusurile cu sarea.
2. Freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cele 3 linguri de apa.
3. Pune peste ele faina si praful de copt, omogenizeaza, apoi incorporeaza usor albusurile.
4. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 12 minute.
5. Scoate tava, acoper-o cu un prosop curat si rastoarn-o usor pe un platou.
6. Indeparteaza hartia de copt si ruleaza usor. Ai grija sa nu se rupa.
rulada cu umplutura de castane si ciocolata







Umplutura:

7. Pregateste frisca din smantana si zaharul granulat.
8. Incorporeaza castanele maruntite foarte bine, zaharul pudra si esenta de rom.
9. Pune la hidratat gelatina in apa fierbinte, dupa care toarna mixul peste umplutura. Omogenizeaza.
10. Pune cacaoa si amesteca iarasi.
rulada cu umplutura de castane si ciocolata  







Asamblare:

11. Intinde blatul usor si acopera-l uniform cu umplutura pregatita.
rulada cu umplutura de castane si ciocolata







12. Ruleaza-l inapoi si pune-l pe un gratar.

13. Topeste ciocolatele la bain-marie. Acopera rulada cu ciocolata topita.
rulada cu umplutura de castane si ciocolata
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

blat rulada rulada umplutura rulada castane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017742 (s)