News Flash:

Rulada cu sunca si pate

4 Decembrie 2013
3238 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
140 g unt
120 g faina
300 ml lapte
4 oua
sare
frunze de patrunjel

Pentru umplutura:
200 g pateu
100 g unt
1 lingura mustar
100 g sunca
1 ardei rosu
patrunjel verde
sare
piper

Mod de preparare:

Blat:
Topim untul la foc mic dupa care adaugam toata faina si amestecam bine. Adaugam treptat laptele rece, amestecand continuu, punem din nou pe foc si adaugam cate 1 ou amestecand bine dupa fiecare, potrivim de sare dupa gust si omogenizam. Turnam compozitia in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt, asezam frunze de patrunjel deasupra si dam la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea. Cand este gata rulada o rasturnam peste alta foaie de copt si rulam bine.

Umplutura:
Mixam bine untul la temperatura camerei, adaugam mustarul, sare si piper dupa gust, ardeiul tocat marunt, sunca taiata si patrunjelul tocat, amestecam bine. Desfacem rulada si intindem umplutura pe toata suprafata. Rulam din nou, o invelim in folie alimentara si dam la rece pana in momentul servirii.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete rulada retete bzi retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1675 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018415 (s)