News Flash:

Rulada cu sunca si oua

23 Noiembrie 2011
1332 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu sunca si oua
Ingrediente: 300 g cascaval felii 200 g sunca 7 linguri de faina 250 g unt 6 oua 12 oua de prepelita 1 gogosar rosu 100 ml smantana 1 l lapte piper sare Mod de preparare: La foc mic, intr-o cratita, se pune la topit untul taiat cubulete, apoi se adauga faina, laptele si condimentele. Se amesteca bine pina se ingroasa, avand grija sa nu faca cocoloase. Se ia de pe foc si se amesteca cu 4 galbenusuri. Cele 4 albusuri se bat spuma cu putina sare, pana se face o spuma tare, apoi se pune in compozitia in care s-au pus si galbenusurile si se amesteca usor, sa se omogenizeze bine compozitia. Dupa aceea se tapeteaza o tava cu hartie de copt unsa cu unt, se toarna compozitia si se baga in cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C, sa se coaca pana se rumeneste. Se ruleaza in hartia de copt, mai apoi intr-un prosop umezit, dar bine stors, si se lasa la racit. Ouale de prepelita se fierb 5 minute, se racesc si se curata de coajat. Se desface rulada rece, se pun feliile de sunca si cele de cascaval, ouale de prepelita si felii de gogosar. Se ruleaza cat mai strans si se pune intr-o forma unsa de chec. Se bat bine doua oua, se adauga smantana si faina si se rastoarna peste rulada. Se rade cascaval deasupra si se baga iarasi in cuptor, pentru 10 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval bucataria internationala carnati faina smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1850 viz    0 com
1280 viz    0 com
2043 viz    0 com
1136 viz    0 com
1205 viz    0 com
1203 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018303 (s)