News Flash:

Rulada cu sunca si masline

1 Decembrie 2011
4747 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu sunca si masline
Ingrediente: Pentru blatul de rulada: 70 g faina 5 oua 75 g unt 20 g amidon alimentar 100 g maioneza masline negre rondele patrunjel verde piper sare Pentru umplutura: 150 g sunca presata 450 g crema de branza Almette cu smantana 1 ardei  rosu piper sare Mod de preparare: Blat: Se sparg 5 oua intr-un castron, se mixeaza pana se obtine o spuma, dupa care se adauga untul, maioneza, se potriveste de piper si sare si se mixeaza iarasi. In compozitia rezultata se pune faina, amidonul si inca o data se baga la mixer. Dupa aceea se tapeteaza o tava se pune compozitia niveland usor cu o spatula. Pe toata suprafata compozitiei se asaza randuri de masline si putin patrunjel tocat. Tava se baga in cuptor, incins la 180 grade, timp de 10 minute. In timp ce se coace blatul, se ia un prosop si se umezeste putin. Dupa ce blatul s-a copt, se scoate din cuptor, foarte rapid se pune deasupra tavii un tocator mare de lemn, se intoarce tava si se scoate blatul pe tocator, apoi, fara sa fie rupt, se infasoara strans in prosop, lasandu-l asa pana se raceste complet. Umplutura: |ntr-un vas mai mare se pun crema de branza, ardeiul gras tocat marunt, sunculita in cubulete, se potriveste de piper si sare, dupa care se amesteca totul pana se obtine o compozitie omogena. Cand s-a racit complet, se intinde o foaie de ceolofan, se asaza blatul, se intinde compozitia si se ruleaza cu grija. Se serveste dupa cateva ore. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt oua urda supa patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013466 (s)