News Flash:

Rulada cu spanac si crema de branza

5 Decembrie 2013
3395 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
300 g spanac
3 oua
1 praf de copt
4 linguri de faina
1 praf de sare

Pentru umplutura:
300 g crema de branza
2 linguri unt
100 g sunca de pui

Mod de preparare:

Aluat:
Mixam albusurile cu un praf de sare, galbenusurile si mixam bine, adaugam spanacul (fiert inainte daca e proaspat) faina amestecata cu praful de copt. Amestecam bine cu o lingura, turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Rasturnam cu grija pe alta foaie de copt cu fata in jos, rulam si lasam sa se raceasca.

Crema:
Mixam untul cu cream de branza, adaugam sunca de pui taiata cubulete si amestecam. Desfacem rulada o ungem cu crema de branza si rulam din nou. Invelim in folie alimetara si dam le rece 2 ore dupa care o taiem cu un cutit bine ascutit.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bzi retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016135 (s)