News Flash:

Rulada cu spanac si cascaval

18 Ianuarie 2013
12488 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

½ kg spanac
100 g unt sau ulei
5 linguri faina
½ l lapte
½ pahar de smantana
4 oua
200 g cascaval
sare

Mod de preparare:

Se pune untul intr-o tigaie pe foc, se topeste, se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza, se toarna laptele cate putin si se amesteca pana se ingroasa. Se ia sosul de pe foc, se adauga sare, se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma. Se unge cu unt o tava mare, se pune o hartie de copt apoi se toarna compozitia si se pune introduce in cuptor. Compozitia nu trebuie sa se coaca prea tare, deoarece nu se mai poate rula.  Cand este gata, se rastoarna si se umple cu sote de spanac in care s-a introdus si cascaval ras, se ruleaza si se aseaza rulada intr-o forma lunga (de cozonac), se toarna ½ pahar de smantana si se introduce din nou la cuptor, 10 minute.

 Rulada cu spanac este un aperitiv desavarsit, de mare efect pentru mese festive.
 
 sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac unt ulei faina lapte oua cascaval sare tava mare rulada forma lunga
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2709 viz    0 com
2442 viz    0 com
1823 viz    0 com
3688 viz    0 com
1863 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012757 (s)