News Flash:

Rulada cu spanac

6 Aprilie 2011
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Rulada cu spanac
Ingrediente: 100 g unt sau ulei 5 linguri faina 1/2 kg lapte clocotit 4 oua 1/2 kg spanac 200 g cascaval 1/2 pahar smantana sare Mod de preparare: 1. Puneti untul intr-o tigaie pe foc, il topiti, adaugati faina si amestecati bine sa incorporati faina in unt, turnati laptele cate putin si amestecati pana se ingroasa, ca o ciulama. 2. Luati sosul de pe foc, adaugati sare, lasati sa se racoreasca apoi adaugati galbenusurile si albusurile batute spuma. 3. Ungeti cu unt o tava mare de placinta, puneti o hartie alba pe marginea tavii, o ungeti si pe ea cu unt si turnati compozitia, apoi puneti la cuptor sa se coaca. 4. Compozitia nu trebuie coapta prea tare, deoarece in cazul asta nu o sa o mai puteti rula. 5. Cand este gata, o rasturnati pe un servet curat si o umpleti cu sote de spanac bine scazut in care introduceti si cascaval ras, rulati, asezati rulada intr-o forma lunga si ingusta, turnati 1/2 pahar cu smantana si introduceti din nou in cuptor pentru 10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada spanac unt ulei faina lapte clocotit oua cascaval smantana ciulama
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1245 viz    0 com
2005 viz    0 com
1139 viz    0 com
1150 viz    0 com
1369 viz    0 com
1890 viz    0 com
1368 viz    0 com
1275 viz    0 com
1275 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013413 (s)