News Flash:

Rulada cu spanac

6 Aprilie 2011
1182 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu spanac
Ingrediente: 100 g unt sau ulei 5 linguri faina 1/2 kg lapte clocotit 4 oua 1/2 kg spanac 200 g cascaval 1/2 pahar smantana sare Mod de preparare: 1. Puneti untul intr-o tigaie pe foc, il topiti, adaugati faina si amestecati bine sa incorporati faina in unt, turnati laptele cate putin si amestecati pana se ingroasa, ca o ciulama. 2. Luati sosul de pe foc, adaugati sare, lasati sa se racoreasca apoi adaugati galbenusurile si albusurile batute spuma. 3. Ungeti cu unt o tava mare de placinta, puneti o hartie alba pe marginea tavii, o ungeti si pe ea cu unt si turnati compozitia, apoi puneti la cuptor sa se coaca. 4. Compozitia nu trebuie coapta prea tare, deoarece in cazul asta nu o sa o mai puteti rula. 5. Cand este gata, o rasturnati pe un servet curat si o umpleti cu sote de spanac bine scazut in care introduceti si cascaval ras, rulati, asezati rulada intr-o forma lunga si ingusta, turnati 1/2 pahar cu smantana si introduceti din nou in cuptor pentru 10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada spanac unt ulei faina lapte clocotit oua cascaval smantana ciulama
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1353 viz    0 com
2070 viz    0 com
1233 viz    0 com
1222 viz    0 com
1475 viz    0 com
2003 viz    0 com
1458 viz    0 com
1368 viz    0 com
1367 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018946 (s)