News Flash:

Rulada cu spanac

7 Februarie 2014
2849 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

pasta sfoglia (foetaj)
300 g ricotta
250 g spanac
sare
un ou
50 g parmezan
lapte pentru uns
piper negru macinat (optional)

Mod de preparare:

Fierbem spanacul in apa cu sare, il scurgem bine asta dupa ce s-a racit, il taiem marunt si-l amestecam cu toate ingredientele. Intindem pasta si o ungem cu compozitia rezultata, rulam frumos, ungem cu lapte si o bagam in cuptorul preincalzit, la 180° pentru circa 20 de minute, asta depinde de cuptor (eu am tinut-o 30 de minute, ultimele cinci minute cu cuptorul la 200°).
E foarte buna calduta, dar se poate servi si rece fara nici o problema, e dietetica.

Rulada cu spanac recomandata de Daniela.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada spanac retete spanac retete rulada
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017698 (s)