News Flash:

Rulada cu piept de pui si ou

4 Noiembrie 2011
2304 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu piept de pui si ou
Ingrediente: 300 g piept de pui 2 oua 1 lingura mare faina 1 cubulet unt 60 ml smantana 60 ml lapte sare Mod de preparare: Albusurile se separa de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu unt, iar albusurile se bat spuma cu sare. In compozitia de galbenus se adauga o parte din faina, o parte din albus si iar o parte din faina. Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace. La scoaterea din cuptor se rastoarna pe un prosop de bucatarie ud. Carnea se fierbe, se toaca si se amesteca cu lapte si smantana pana devine o pasta omogena. Se intinde uniform peste aluat si se ruleaza cu ajutorul prosopului. Se lasa sa stea cateva ore inainte de a o taia felii. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan bucataria internationala oua faina unt smantana lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1066 viz    0 com
976 viz    0 com
1102 viz    0 com
1914 viz    0 com
1271 viz    0 com
1275 viz    0 com
3294 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013827 (s)