News Flash:

Rulada cu nutella si ciocolata

30 Aprilie 2012
3777 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu nutella
Ingrediente:

80 g faina
4 oua
80 g zahar
un praf de sare
20 g amidon alimentar
esenta de lamaie

Mod de preparare:

Separam galbenusurile de albusuri. Zbatem bine galbenusurile impreuna cu zaharul, pana capata o culoare mai albicioasa. Albusurile le zbatem impreuna cu praful de sare, pana rasturnam recipientul in care le-am mixat si compozitia nu cade din el. Adaugam jumatate din cantitatea de albus peste compozitia cu galbenusurile si amestecam usurel cu o lingura de lemn. Adaugam treptat faina amestecata cu amidonul (cernute in prealabil), alternind cu restul de albus si esenta de rom, amestecand usurel cu lingura.
Infierbantam cuptorul la 160-180 de grade, rasturnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si incercam sa nivelam, apoi bagam tava in cuptor timp de 10-12 minute.
Pe masa de lucru asezam un prosop pe care presaram zahar, scoatem blatul din cuptor, il rasturnam peste prosop, eliminam hartia de copt si rulam usurel blatul. Am desfacut ruloul, am uns frumusel cu nutella, am rulam, am presarat zahar praf, am pus putina ciocolata, deasupra am facut dungulite de ciocolata amaruie, am "culcat" feliile de rulada si am adaugat ciocolata alba topita.
Rulada cu nutella pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina oua zahar sare amidon alimentar albus tava cuptor
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5386 viz    0 com
3061 viz    0 com
4537 viz    0 com
4024 viz    0 com
5643 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034186 (s)