News Flash:

Rulada cu nuca si biscuiti

25 Octombrie 2013
4063 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g biscuiti
3 linguri cacao
5 linguri zahar
o cana de lapte

Pentru crema:

un pachet de unt de 200 g (la temperatura camerei)
300 g nuca macinata
zahar pudra dupa gust
1 esenta de rom

Mod de preparare:

Macinam biscuitii, apoi adaugam zaharul cacaoa si laptele cald. Amestecam sa obtinem o compozitie pe care apoi impartim in 2 parti si o intindem pe o folile alimentara in strat uniform. Untul se freaca pane se face spuma impreuna cu zaharul si apoi adaugam nuca macinata si esenta de rom. Crema obtinuta imparte si aceasta in 2 parti si se intinde peste foaia de biscuiti. Se ruleaza cu grija si se lasa la rece cateva ore. Se feliaza si se serveste. Vom obtine 2 rulade.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1290 viz    0 com
2398 viz    0 com
1652 viz    0 com
1662 viz    0 com
1907 viz    0 com
3954 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 24 queries | Mysql time :0.023620 (s)