News Flash:

Rulada cu miere si nuca

16 Iunie 2014
4025 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 lingurite miere
4 linguri ulei de floarea soarelui
un varf de cutit bicarbonat
1 pahar mare apa minerala
400 g faina
1 praf dare
gem (sa nu fie prea moale)
2 pliculete zahar vanilat
200 g nuci macinate
1 lingurita esenta de rom
150 g zahar pudra

Mod de preparare:

Freci mierea cu uleiul, pus picatura cu picatura, sare si un varf de cutit de bicarbonat dizolvat in esenta de rom. Adaugi apa minerala si faina cat cuprinde pentru a obtine o coca potrivit de moale. Intinzi 4 foi. Fiecare foaie intinsa o ungi cu gem, presari nuca macinata amestecata cu zahar vanilat, apoi rulezi.
Coci cele 4 foi in tava unsa si tapetata cu faina, la foc potrivit, timp de 40 de minute. Cand s-au copt foile, presari zahar pudra, lasi la racit si, cand s-a racit, tai rulada felioare cam de 2 cm latime. Este o rulada gustoasa, dar si satioasa, datorita nucilor din compozitie.

 sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete rulada rulada miere rulada nuca retete dulciuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1635 viz    0 com
2106 viz    0 com
1673 viz    0 com
886 viz    0 com
1351 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022649 (s)