News Flash:

Rulada cu mar

12 Februarie 2016
3748 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru aluat:
cca 1.4 kg faina
cca 200 gr untura
2.5 gr drojdie
1 ou
60 ml lapte
un varf de cutit de sare

Pentru umplutura:
3 mere mari, date pe razatoare
2 lingurite de scortisoara
3 lingura pudra de cacao neindulcita
15 gr zahar
50 gr pesmet

Mod de preparare:

1. Pregateste mai intai aluatul, din ingredientele din lista.
2. Amesteca ingredientele pentru umplutura. Trebuie sa obtii o compozitie omogena.
3. Intinde aluatul pe o masa infainata, cu ajutorul unui sucitor.
4. Pune umplutura pe el si intinde-o uniform, dupa care ruleaza.
5. Pune rulada de maer intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 40 de minute.
Pentru culoare frumoasa, dupa ce scoti rulada din cuptor, unge-o cu apa in care ai topit o lingura de zahar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada mar aluat rulada rulada mere aluat prajitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2401 viz    0 com
3397 viz    0 com
1306 viz    0 com
30212 viz    0 com
1644 viz    0 com
3610 viz    0 com
2103 viz    0 com
3601 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019635 (s)