News Flash:

Rulada cu mar

12 Februarie 2016
3438 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
cca 1.4 kg faina
cca 200 gr untura
2.5 gr drojdie
1 ou
60 ml lapte
un varf de cutit de sare

Pentru umplutura:
3 mere mari, date pe razatoare
2 lingurite de scortisoara
3 lingura pudra de cacao neindulcita
15 gr zahar
50 gr pesmet

Mod de preparare:

1. Pregateste mai intai aluatul, din ingredientele din lista.
2. Amesteca ingredientele pentru umplutura. Trebuie sa obtii o compozitie omogena.
3. Intinde aluatul pe o masa infainata, cu ajutorul unui sucitor.
4. Pune umplutura pe el si intinde-o uniform, dupa care ruleaza.
5. Pune rulada de maer intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 40 de minute.
Pentru culoare frumoasa, dupa ce scoti rulada din cuptor, unge-o cu apa in care ai topit o lingura de zahar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada mar aluat rulada rulada mere aluat prajitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2169 viz    0 com
3128 viz    0 com
1188 viz    0 com
29197 viz    0 com
1352 viz    0 com
3156 viz    0 com
1863 viz    0 com
3437 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022592 (s)