News Flash:

Rulada cu mango si lime

22 August 2013
2220 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 albusuri
175 g zahar pudra
o lingura faina de porumb
o lingurita otet de vin alb
1 mango mare, decojit si taiat cubulete
o lime
o lingura si jumatate de zahar pudra
doua iaurturi mici de iaurt grecesc

Mod de preparare:


Bate albusurile pana cand se omogenizeaza, apoi adauga treptat zaharul pudra si amesteca pana cand compozitia se ingroasa. Amesteca faina cu otetul, apoi adauga si aceasta compozitie in aluat. Pune amestecul la cuptor pentru 30 de minute, apoi lasa-l sa se raceasca putin si baga-l la rece pentru 15 minute.
In timp ce bezeaua este inca la rece, pune in ea si cuburile de mango, si coaja de la lime.

Roteste bezeaua pe o foaie de copt presarata cu zahar pudra, apoi intinde peste rulada si iaurtul. Imprastie peste ea si mango, apoi utilizeaza hartia de copt pentru a rula aluatul obtinut.
rulada de bezea cu mango se serveste rece, taiata felii mai grosute.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar pudra mango mare lime iaurt grecesc cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1928 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024295 (s)