News Flash:

Rulada cu lamaie

18 Ianuarie 2013
2283 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:


5 lingurite faina
5 oua
2 linguri ulei
5 linguri zahar

Pentru crema:

100 ml lapte
1 lingurita faina
100 g zahar tos
120 g zahar pudra
coaja si zeama de la o lamaie
150 g unt

Mod de preparare:


 Blat:
 Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si albusurile batute spuma. Se unge o tava cu ulei, se aseaza o hartie de copt, iar deasupra se toarna compozitia. Se introduce tava in cuptor la foc mic, avand grija sa nu se coaca prea tare, ca sa se poata rula. Se scoate si se rastoarna pe un servet pe care s-a presarat zahar pudra.

Crema:
Faina se amesteca cu zaharul, cu coaja rasa de lamaie, apoi se adauga laptele cate putin. Se pune la foc mic si se amesteca pana se ingroasa. Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu zaharul pudra amestecat bine cu untul. Se intinde crema si se ruleaza. Se lasa la rece ca sa se intareasca bine crema.
 
sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua ulei zahar lapte zahar tos zahar pudra unt tava foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3190 viz    0 com
3687 viz    0 com
1741 viz    0 com
9445 viz    0 com
3076 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1819 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035210 (s)