News Flash:

Rulada cu gem de piersici

13 Martie 2012
5661 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu gem de piersici
Ingrediente:

3 oua
gem de piersici
120 g zahar
120 g faina
un pliculet de zahar vanilat
60 g ulei de porumb
un praf de sare
8 g praf de copt
ciocolata
zahar praf


Mod de preparare:


Am zbatut inai bine de tot, zaharul si zaharul vanilat impreuna cu ouale, pana ce acestea din urma s-au deschis la culoare, apoi am adaugat uleiul si am mixat in continuare. Am adaugat cate un pic din faina cernuta impreuna cu praful de copt, iar aproape de final am pus sarea.
In tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt, am rasturnat compozitia si am bagat blatul in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 15 minute.
Am lasat sa se raceasca un pic asa pe hirtia de copt, am pus din abundenta gem de piersici, am rulat incet cu ajutorul hartiei, am impachetat intr-o coala de aluminiu/staniol si l-am lasat asa pina dimineata, cind l-am taiat felii destul de grosute (10-12 buc), am decorat cu ciocolata topit in baie de aburi si am presarat zahar praf.
Rulada cu gem de piersici pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua zahar faina zahar vanilat sare ciocolatazahar praf tava aragaz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2145 viz    0 com
7406 viz    0 com
3911 viz    0 com
1542 viz    0 com
8611 viz    0 com
2384 viz    0 com
1162 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022349 (s)