News Flash:

Rulada cu fructe si ciocolata

7 Septembrie 2012
2766 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:


4 oua
4 linguri faina
4 linguri zahar
2 linguri ulei
1 varf de lingurita praf de copt
1 plic zahar vanilat
2 linguri cacao
2 lingurite esenta de rom

Pentru crema:

5 piersici mari decojite si taiate bucati mici
100 gr ciocolata amaruie
150 gr frisca lichida

Mod de preparare:

Blat:
Ouale se separa. Albusul se mixeaza spuma, apoi se adauga treptat cate o lingura de zahar. Galbenusul se amesteca cu uleiul, apoi se toarna peste albus. Se mixeaza impreuna, peste care se adauga praful de copt, esentele, cacao, se mixeaza bine impreuna iar la final se incorporeaza usor faina.
Compozitia obtinuta se toarna in tava cuptorului, unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Se tine in cuptor cca 15-20 min, in functie de cuptor.
Dupa ce ati scos blatul din cuptor, se rastoarna pe blatul de lemn, se ia hartia de copt, apoi se ruleaza in hartie si se lasa la racit.

Crema:
Frisca se mixeaza pana se intareste. Ciocolata se topeste la microunde intr-un castron, la temperatura mica. Dupa ce sa topit, se amesteca bine (sa nu fie fierbinte cand o puneti in frisca), apoi se toarna in frisca si se mixeaza pana devine omogena.
Crema obtinuta se intinde pe blat, se presara bucatile de piersica, apoi se ruleaza la loc. Am pastrat putin din crema si am pus deasupra ruladei. Am avut si ceva mure si afine.
Rulada cu piersici si ciocolata pregatita de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua faina zahar ulei zahar vanilat cacao piersici ciocolata amaruie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2631 viz    0 com
4826 viz    0 com
2040 viz    0 com
2133 viz    0 com
994 viz    0 com
1575 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 37 queries | Mysql time :0.036303 (s)