News Flash:

Rulada cu foi de napolitana si biscuiti

30 Mai 2011
4752 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu foi de napolitana si biscuiti1
Ingrediente: 2 foi de napolitane 200 g rahat 100 g margarina 200 g biscuiti 100 g zahar 3 linguri cacao 100 ml apa 1 lamaie Mod de preparare: Se trec prin masina de tocat biscuitii, rahatul si lamaia intreaga. Se amesteca apa cu zahar, cacao, margarina si se pun pe foc 5-6 minute, pana se leaga; se toarna peste amestecul de biscuiti si se omogenizeaza. Se stropeste cu apa calduta o foaie de napolitana, se intinde jumatate din crema, se adauga cea de-a doua foaie de napolitana, se stropeste si aceasta cu apa, apoi se intinde restul de crema. Se ruleaza strans, se pune in folie alimentara si se da la rece 3-4 ore inainte de a fi taiata. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.culinar.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada sandwich rahat lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3921 viz    0 com
3271 viz    0 com
5045 viz    0 com
1612 viz    0 com
1213 viz    0 com
1268 viz    1 com
1950 viz    0 com
4059 viz    1 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019550 (s)