News Flash:

Rulada cu ficatei

9 Noiembrie 2011
1864 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Rulada cu ficatei
Ingrediente: 300 g ficatei de pui 1 kg carne de vita 1 felie paine 50 g unt 1 ou 2 cepe 75 ml smantana 200 ml vin alb sare Mod de preparare: Mai intai se alege carnea de sub coaste. Se bate cu ciocanul astfel incat sa se obtina o fasie subtire, fara sa se rupa si se presara cu sare. Ficateii se toaca impreuna cu painea inmuiata in lapte. Se amesteca cu ceapa tocata marunt, oul si sarea. Se pune compozitia de ficatei peste carne si se ruleaza cat mai strans. Se prinde cu scobitori si se pune la prajit in unt topit. Dup ace s-a rumenit pe toate partile, se toarna vinul indoit cu putina apa si se da la cuptor pana e facuta si frageda (circa 1 ora 30 minute). Se scoate pe o farfurie iar restul de sos ramas se amesteca cu smantana, se mai da intr-un clocot si se toarna peste rulada. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala nucsoara paine unt smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1156 viz    0 com
1218 viz    0 com
3245 viz    0 com
2062 viz    0 com
2283 viz    0 com
1086 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017758 (s)