News Flash:

Rulada cu ficatei

9 Noiembrie 2011
1906 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu ficatei
Ingrediente: 300 g ficatei de pui 1 kg carne de vita 1 felie paine 50 g unt 1 ou 2 cepe 75 ml smantana 200 ml vin alb sare Mod de preparare: Mai intai se alege carnea de sub coaste. Se bate cu ciocanul astfel incat sa se obtina o fasie subtire, fara sa se rupa si se presara cu sare. Ficateii se toaca impreuna cu painea inmuiata in lapte. Se amesteca cu ceapa tocata marunt, oul si sarea. Se pune compozitia de ficatei peste carne si se ruleaza cat mai strans. Se prinde cu scobitori si se pune la prajit in unt topit. Dup ace s-a rumenit pe toate partile, se toarna vinul indoit cu putina apa si se da la cuptor pana e facuta si frageda (circa 1 ora 30 minute). Se scoate pe o farfurie iar restul de sos ramas se amesteca cu smantana, se mai da intr-un clocot si se toarna peste rulada. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala nucsoara paine unt smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1203 viz    0 com
1285 viz    0 com
3289 viz    0 com
2108 viz    0 com
2320 viz    0 com
1135 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013460 (s)