News Flash:

Rulada cu crema din lapte condensat

1 Aprilie 2011
6160 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu crema
Ingrediente: Pentru blat: - 4 oua - un plic de zahar pudra Dr. Oetker (100 grame) - 4 linguri de faina - esenta de rom - 3 linguri de Nesquik Pentru crema: -200 ml lapte condesat - 275 ml frisca - 100ml lapte -1 plic de gelatina Pentru ornat: -200ml frisca, 1 lingura de Nesquik Mod de preparare: - Turnam gelatina in 100 ml lapte si lasam la inmuiat timp de 10 minute. - Intre timp batem frisca. - Punem laptele cu gelatina pe foc pe baie de apa si tinem pe foc pana se dizolva gelatina, fara a fierbe, apoi adaugam laptele condesat si amestecam. Lasam cateva minute sa se raceasca, apoi incorporam treptat in frisca batuta.Obtinem crema  si o pastram la frigider. Incepem prepararea blatului de rulada. - Separam albusurile de galbenusuri, batem spuma albusurile cu un praf de sare.  Galbenusurile se amesteca cu zaharul. - Adaugam galbenusurile si faina peste albusurile batute spuma si omogenizam cu mixerul la viteza mica. Adaugam si Nesquik. - Se intinde compozitia intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasam la cuptor pana se rumeneste, aproximativ 15-20 min. - Adaugam crema si rulam cu foaia de copt cat este cald blatul. Presaram Nesquik si servim. Timp de preparare: 40 de minute
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1197 viz    0 com
2966 viz    0 com
2253 viz    0 com
3565 viz    1 com
1346 viz    0 com
1409 viz    0 com
1273 viz    0 com
1278 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018840 (s)