News Flash:

Rulada cu crema de fructe de padure

31 Decembrie 2013
1608 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
2 linguri de cacao
un galbenus
1 lingura amidon
100 gr  zahar
4 linguri faina
4 linguri de apa fierbinte

Pentru crema de fructe de padure:

200 gr mascarpone
sucul de la o jumatate de lamaie
4 linguri sirop de fructe de padure
un borcan cu nutella
2 linguri de gem de fructe de padure
un plic de gelatina

Mod de preparare:


Blat:
Albusurile se bat spuma cu jumatate din cantitatea de zahar. Separat se bat galbenusurile cu jumatatea cantitatii de zahar si se amesteca cu siropul format din apa fierbinte cu cacao. Separat se amesteca faina cu amidonul si sarea. Apoi se amesteca usor toate ingredientele. Compozitia se intinde pe hartia de copt , in tava, si se pune la cuptor. Se incearca cu scobitoarea cand este gata si se scoate din cuptor. Blatul se intoarce cu fata pe un prosop umed, se dezlipeste hartia pergament de pe fundul lui, iar impreuna cu prosopul umed se ruleaza usor. Se lasa la racit, apoi se desface usor si se umple cu crema de fructe de padure.

Crema:
Gelatina se pune la hidratat cu 2 linguri de apa, apoi se topeste pe baie de abur, fara sa fiarba. Restul ingredientelor se amesteca, apoi se adauga gelatina topita. Crema se pune la frigider 30 de minute, apoi se intinde pe blatul rece  si se ruleaza strans  Se decoreaza cu Nutella.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1490 viz    0 com
1680 viz    0 com
2259 viz    0 com
4850 viz    0 com
2143 viz    0 com
2330 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1824 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028813 (s)