News Flash:

Rulada cu crema de capsuni

9 Iunie 2012
3746 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 oua
150 g zahar
un plic de zahar vanilat
150 g faina cernuta
unt
150 g crema de branza
2 linguri de gem de capsuni
10-15 capsuni

Mod de preparare:

Se amesteca ouale cu zaharul, rezultand o spuma cremoasa, apoi se pun faina cernuta si zaharul vanilat. Se amesteca incat, se intinde compozitia rezultata intr-o tava de aragaz, unsa cu unt si tapetata cu faina, si se baga in cuptorul incins, la foc mic, timp de o jumatate de ora.
Rastoarna blatul copt pe un prosop de bucatarie inmuiat in apa si foarte bine stors. Ruleaza blatul impreuna cu prosopul si lasa-l sa se raceasca.
In timpul acesta, amesteca jumatate din cele 150 de grame de crema de branza, de care ai nevoie pentru umplutura, cu doua linguri de gem de capsuni.
Mai ai nevoie de 10-15 capsuni frumoase pe care trebuie sa le tai in feliute.
Desfa aluatul, indeparteaza prosopul si unge rulada cu crema de branza amestecata cu gem. Deasupra pune crema de branza simpla si asaza feliile de capsuni. Ruleaza inapoi, cu grija, si lasa prajitura la rece pentru doua ore. Se poate decora cu zahar si capsuni.

sursa: ziare

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua zahar zahar vanilat faina unt capsuni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1702 viz    1 com
9193 viz    0 com
4029 viz    0 com
2484 viz    0 com
4414 viz    0 com
1323 viz    0 com
1642 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1845 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034378 (s)