News Flash:

Rulada cu ciuperci si cascaval

23 Ianuarie 2013
11714 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri faina
100 g cascaval
100 g unt
½ l lapte
1 cutie cu ciuperci
8 oua
1 ceapa
sare
patrunjel verde tocat fin

Mod de preparare:

Se pune faina intr-un castron, se toarna cate putin lapte si se amesteca sa nu se formeze cocoloase. Se amesteca in continuare punand tot laptele pana se obtine o ciulama subtire. Se bat ouale separat, foarte bine, si se amesteca cu ciulamaua (cu mixerul). Se pune in tava hartie de copt si se toarna compozitia.  In momentul in care cuptorul s-a incins, introducem tava cu rulada de ciuperci si o tinem la foc mediu (175 grade C) aproximativ 45 de minute pana devine aurie. Cand este copt aluatul, se rastoarna pe un servet curat si se indeparteaza hartia.
Ceapa tocata se caleste in unt cu ciupecile si cu patrunjelul tocat fin, se adauga sare dupa gust, apoi se aseaza pe blat, pe toata suprafata si se ruleaza. Se presara deasupra cascaval ras. O dam la rece pentru cateva ore, apoi o putem taia felii si servi.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina cascaval unt lapte oua ceapa sare castron ciulama subtire
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2036 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017969 (s)