News Flash:

Rulada cu ciuperci

29 Septembrie 2011
4530 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu ciuperci
Ingrediente: 100 g unt 3 linguri faina 1/2 l lapte 8 oua 100 g cascaval 1 cutie ciuperci 1 ceapa patrunjel verde tocat fin sare Mod de preparare: 1. Puneti faina intr-un castron, turnati cate putin lapte si amestecati ca sa nu se faca cocoloase. 2. Amestecati in continuare, punand tot laptele, pana obtineti o ciulama subtire. 3. Bateti ouale, separat, foarte bine si amestecati in ciulama, adaugati putina sare si bateti in continuare, preferabil cu un mixer. 4. Ungeti tava cu ulei, puneti o hartie alba unsa si ea cu unt, turnati compozitia si introduceti apoi in cuptor fara a lasa sa se coaca prea tare ca sa se poata rula. 5. Cand a crescut si a capatat culoarea roz, rasturnati blatul pe un servet pe care ati presarat cascaval ras. 6. Ceapa tocata o caliti in unt cu ciupercile si cu patrunjelul tocat fin, adaugati sare dupa gust, apoi asezati pe blat, pe toata suprafata si la sfarsit rulati.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada ciuperci unt faina lapte oua cascaval ceapa sare castron cocoloase
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1974 viz    0 com
1194 viz    0 com
1094 viz    0 com
1108 viz    0 com
1304 viz    0 com
1846 viz    0 com
1311 viz    0 com
1216 viz    0 com
1235 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1409 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012825 (s)