News Flash:

Rulada cu ciocolata si gem de piersici

10 Februarie 2012
3714 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu ciocolata si gem de piersici
Ingrediente:

8 g praf de copt
3 oua
120 g zahar
120 g faina
60 g ulei de porumb (poate fi folosit oricare tip)
un pliculet de zahar vanilat
gem de piersici pentru umplut
un praf de sare
ciocolata
zahar pudra

Mod de preparare:

Am zbatut intai bine de tot, zaharul si zaharul vanilat impreuna cu ouale, pana ce acestea din urma s-au deschis la culoare, apoi am adaugat uleiul si am mixat in continuare. Am adaugat cate un pic din faina cernuta impreuna cu praful de copt, iar aproape de sfirsit am adaugat sarea.
In tava de la aragaz tapetata cu hirtie de copt, am rasturnat compozitia si am bagat blatul in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 15 minute.
Am lasat sa se raceasca un pic pe hartia de copt, am pus din abundenta gem de piersici, am rulat incet cu ajutorul hartiei, am impachetat intr-o coala de aluminiu/staniol si l-am lasat asa pina dimineata, cand l-am taiat felii destul de grosute (10-12 buc.). Am decorat cu ciocolata topit in baie de aburi si am presarat zahar pudra.
Rulada cu ciocolata si gem de piersici pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua zahar faina zahar vanilat sare ciocolata zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029638 (s)