News Flash:

Rulada cu cascaval si sunca - Aperitiv pentru sarbatori

7 Septembrie 2016
18736 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr sunca
400 gr ciuperci
200 gr cascaval
5 linguri de maioneza
4 oua
1 mana de patrunjel tocat marunt
2 linguri ulei
piper negru, proaspat rasnit
1 lingura boia dulce
sare

Mod de preparare:

1. Spala bine ciupercutele in mai multe ape, apoi curata-le, taie-le in bucati si prajeste-le in ulei incins.
2. Taie marunt sunca.
3. Fierbe ouale tari, apoi taie-le si pe ele tot asa.
4. Tine cascavalul intreg in apa fierbinte, in jur de 20-25 de minute.
5. Scoate-l, scurge-l, apoi intinde-l pe un tocator, intr-un strat mai subtire. Foloseste-te de sucitor.
6. Amesteca ciupercile cu sunca, ouale, ciupercile, boiaua, sarea si piperul.  Adauga tot acum si maioneza si patrunjelul tocat marunt.
7. Intinde cat mai bine compozitia peste stratul de cascaval.
8. Ruleaza cascavalul cat mai strans, inveleste-l in folie alimentara si baga-l pentru 2 ore in frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada cascaval aperitiv rulada aperitive sarbatori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018552 (s)