News Flash:

Rulada cu cascaval si cabanos

4 Octombrie 2011
5750 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu cascaval si cabanos
Ingrediente: 1 rotita de cascaval 2 bucati cabanos 1 legatura patrunjel Mod de preparare: Cascavalul se pun intr-un bol sa se topeasca la microunde, dupa care se rastoarna pe o folie alimentara pusa in trei, se aplatizeaza cu o lingura, se presara patrunjel tocat marunt, se pun cei doi cabanosi si se ruleaza. Dupa ce se strange bine folia, se da la frigider pana se intareste. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval bucataria internationala sunca presata patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1086 viz    0 com
2244 viz    0 com
1795 viz    0 com
1318 viz    0 com
2287 viz    0 com
1018 viz    0 com
1650 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018202 (s)