News Flash:

Rulada cu carne tocata - Rapida si buna

26 Ianuarie 2016
4070 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu carne tocata - Rapida si buna

Ingrediente (pt. 4 persoane):

1 foaie aluat de patiserie
200 gr carne de vitel tocata
1 buc. ardei gras rosu, tocat marut
2 fire de telina verde
4 cepe verzi, tocate marunt
1 galbenus
1 lingura de lapte
unt
2 linguri frunze de patrunjel, tocate marunt
piper negru
sare

Mod de preparare rulada cu carne tocata:

1. Incinge cuptorul la 225 de grade Celsius.
2. Incinge untul si pune la prajit carnea.
3. Adauga apoi telina si ardeiul.
4. Dupa cateva minute pune in tigaie ceapa si patrunjelul. Potriveste de sare si piper, amesteca si ia de pe foc. Lasa la racit in jur de 30 de minute.
5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
6. Pune foaia de aluat pe masa si compozitia cu carne peste ea. Intinde-o cat mai uniform si ruleaza.
7. Mixeaza galbenusul cu laptele.
8. Pune rulada cu carne tocata in tava, unge-o cu acest mix si bag-o in cuptor, pentru 20-25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada carne rulada cuptor rulada aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020429 (s)