News Flash:

Rulada cu carne tocata

27 August 2012
6448 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr carne tocata
3 felii paine
usturoi dupa gust
1 ou
sare
pipe
r
100 gr branza de oi
patrunjel
un ardei gras colorat dupa preferinta
100 ml vin alb sec
 
 Mod de preparare:
 
Carnea tocata se condimenteaza cu sare si piper, adaugam painea inmuiata in apa si stoarsa, usturoiul pisat, oul batut si amestecam bine. Se intinde compozitia pe o folie alimentara, deasupra carnii se rade branza, presaram patrunjelul verde tocat  si asezam pe margine fasii de ardei capia. Rulam cu grija. Asezam rulada intr-o folie de aluminiu si invelim bine. Introducem in cuptorul incalzit la 180  grade cca 15-20 min. Scoatem, desfacem de folie si turnam vinul. Lasam la cuptor , pana ce devine rumen, stropim din cand in cand cu vinul. Am urmat reteta intocmai, iese o bunatate buna atat calda, cat si rece  intr-un sandwich.
Rulada cu carne tocata pregatita de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata paine usturoi sarepipe patrunjel rdei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020037 (s)