News Flash:

Rulada cu carne tocata

26 Octombrie 2016
12691 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 kg carne de vita
2 oua
1 cana pesmet
putina sare
putin piper negru, proaspat rasnit
putin usturoi pudra

Mod de preparare:

1. Pune toate ingredientele intr-un bol si amesteca foarte bine.
2. Tapeteaza cu folie de aluminiu o tava de copt.
3. Pune compozitia in ea si intinde-o cat mai bine pe toata suprafata tavii.
4. Acopera cu felii de sunca.
5. Pune apoi un strat de felii de branza.
6. Acopera cu cateva funze de spanac, spalate foarte bine.
7. Ruleaza usor, dintr-un capat in altul, folosindu-te de folia de aluminiu. Strange cat mai bine.
8. Desfa apoi folia si aranjeaza capetele ruladei.
9. In alta tava, tapetata tot cu folie de aluminiu, pune fasii de muschi sau de bacon. Pune-le astfel incat sa obtii un fel de evantai.
10. Pune rulada intr-un capat si ruleaza pana in celalalt capat.
11. Inveleste bine rulada in folie, dupa care las-o in tava si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 25 de minute. Mareste apoi temperatura la 260 de grade. Rulada e gata dupa alte 25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada carne rulada cuptor rulada bacon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017513 (s)