News Flash:

Rulada cu carne tocata

15 Martie 2016
2499 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

ulei de masline extravirgin
1 foaie de aluat
500 gr carne tocata
1 buc. ardei gras, tocat marunt
1 ceapa tocata marunt
piper negru
sare
patrunjel tocat

Mod de preparare:

1. Rumeneste ceapa si ardeiul gras in ulei incins, iar apoi pune in tigaie carnea tocata. Amesteca din cand in cand.
2. Dupa vreo 20 de minute presara patrunjelul si potriveste de sare si piper.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
4. Intinde foaia de aluat pe masa, pune compozitia in ea cat mai uniform, si ruleaza.
5. Baga tava cu rulada in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada carne rulou carne aperitive antreuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3852 viz    0 com
1271 viz    0 com
1300 viz    0 com
1100 viz    0 com
1675 viz    0 com
1859 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1401
wh0cd426912 Triamterene With NO Prescription claritin sale
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018760 (s)