News Flash:

Rulada cu carne tocata

15 Martie 2016
3237 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

ulei de masline extravirgin
1 foaie de aluat
500 gr carne tocata
1 buc. ardei gras, tocat marunt
1 ceapa tocata marunt
piper negru
sare
patrunjel tocat

Mod de preparare:

1. Rumeneste ceapa si ardeiul gras in ulei incins, iar apoi pune in tigaie carnea tocata. Amesteca din cand in cand.
2. Dupa vreo 20 de minute presara patrunjelul si potriveste de sare si piper.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
4. Intinde foaia de aluat pe masa, pune compozitia in ea cat mai uniform, si ruleaza.
5. Baga tava cu rulada in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada carne rulou carne aperitive antreuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5549 viz    0 com
1501 viz    0 com
1483 viz    0 com
1294 viz    0 com
1869 viz    0 com
2081 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1401
wh0cd426912 Triamterene With NO Prescription claritin sale
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 25 queries | Mysql time :0.014151 (s)