News Flash:

Rulada cu carne si ou, usor de facut

31 Ianuarie 2014
18905 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 cartofi mari
3 oua
1 ceapa
500 gr carne tocata (eu am folosit mix vita/porc)
ardei murati sau copti
cascaval
bacon in felii subtiri
sare
piper

Mod de preparare:


Se taie ceapa in solzisori si se caleste la foc foarte lent, pana ramane transparenta. E important sa nu se arda! Cartofii curatati de coaja se taie in bucatele micute si subtirele si se prajesc in ulei abundent, la foc lent. E IMPORTANT SA RAMANA MOI, ca si cum ar fi fierti. Se bat ouale cu sare si piper si se amesteca cu ceapa si cartofi.

Luam o tava de cozonac si o ungem cu putin ulei, punem feliutele de bacon (practic, se imbraca tava), iar in afara lasam fasiile pe margine (cu ele vom acoperi "tortul"). La baza se pune carnea tocata cu putina sare si piper, apoi ardeiul (eu am folosit copt pentru a evita otetul. Fiecare il poate face cum doreste). Se pune cascavalul, iar deasupra compozitia de oua, cartofi si ceapa.

Se inveleste partea superioara cu baconul ramas pe margini si se da la cuptor, la 220 de grade, preincins timp de 30 minute.

Rulada cu carne, usor de facut, propusa de Ana Victoria Florea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua carne tocata ardei murati piper cozonac rulada carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022424 (s)