News Flash:

Rulada cu carne de curcan si parmezan

26 Noiembrie 2013
4280 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente
500 g carne de curcan tocata
250 g firimituri de paine
2 linguri de mustar
2 oua
1 lingura patrunjel
Pentru crusta: 

2 linguri de unt
2 linguri ulei de masline
500 g firimituri de paine
200 g parmezan dat prin razatoare
Mod de preparare: 
Se incinge cuptorul la 180 grade. Se unge o tava de cozonac. Se amesteca toate ingredientele pentru rulad­­a si se pune compozitia in tava.

Crusta: se topeste untul intr-o tigaie si se pun firimiturile in tigaie. Se amesteca pana se absoarbe tot untul, apoi se indeparteaza de pe foc. Dupa ce s-a racit se adauga parmezan si se pune deasupra carnitei in tava. Se baga tava la cuptor 1 ora si 15 minute. Se taie rulada felii si se serveste cu piure de cartofi si salata.
sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

culinar bzi retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022966 (s)