News Flash:

Rulada cu carne de curcan

1 Mai 2012
2972 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu carne de curcan
Ingrediente:

500 g carne de curcan tocata
2 oua
250 g firimituri de paine
2 linguri de mustar
1 lingura patrunjel

Pentru crusta:

500 g firimituri de paine
2 linguri de unt
2 linguri ulei de masline
200 g parmezan dat prin razatoare

Mod de preparare:


Mai intai se incinge cuptorul la 180 grade. Se unge o tava de cozonac. Se amesteca toate ingredientele pentru rulad­­a si se pune compozitia in tava.
Crusta: se topeste untul intr-o tigaie si se pun firimiturile in tigaie. Se amesteca pana se absoarbe tot untul, apoi se indeparteaza de pe foc. Dupa ce s-a racit se adauga parmezan si se pune deasupra carnitei in tava. Se baga tava la cuptor 1 ora si 15 minute. Se taie rulada felii si se serveste cu piure de cartofi si salata.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua mustar patrunjel unt parmezan rulad a tava cuptor salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1521 viz    0 com
3165 viz    0 com
3735 viz    0 com
3630 viz    0 com
11927 viz    1 com
3527 viz    0 com
9448 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018441 (s)