News Flash:

Rulada cu capsuni

10 Mai 2012
3146 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu capsuni
Ingrediente:

Pentru blat:

3 linguri faina
1 lingurita praf de copt
3 oua
2 linguri ulei
3 linguri zahar
1 plic zahar vanilat
2 linguri de cocos rosu

Pentru crema:

150 gr capsuni
100 gr frisca batuta
100 gr ciocolata alba topita

Mod de preparare:

Prima data separama albusurile de galbenus. Albusurile le batem spuma, treptat punand cate o lingura de zahar. Galbenusurile se amestecam cu uleiul, apoi cu albusurile spuma.
Se adauga esenta, praful de copt, dup care faina si cocosul rosu. Compozitia rezultata se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pentru copt, tava mea are 32/23 cm.
Se da la cuptor, incins in prealabil, pt cca 15-20 min. Dupa ce sa copt, se scoate, se lasa sa se raceasca putin, se dezlipeste usor de hartia de copt, se intoarce invers pe hartie si se ruleaza in hartie. Se lasa sa se raceasca, apoi se deruleaza.
In acest timp ne ocupam de crema. Topim ciocolata, o lasam sa se raceasca, o turnam peste frisca batuta si o mai mixam putin. Crema obtinuta, se intinde peste blatul racit, se presara capsuni taiate marunt si se ruleaza la loc. Ca decor se pot folosi capsuni si crema.
Rulada cu capsuni a la Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua ulei zahar zahar vanilat cocos rosu capsuni frisca batuta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2897 viz    0 com
7889 viz    0 com
6465 viz    0 com
2668 viz    0 com
2070 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2041 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028716 (s)