News Flash:

Rulada cu capsuni

6 Iunie 2013
3088 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru rulada:

5 oua
100g zahar
1 lingurita ulei
2 linguri apa calda
70 g faina
10 g cacao
8 g praf de copt

Pentru umplutura:

250 g branza de vaci
4 linguri zahar pudra
300-400 ml frisca
300 g capsuni
2 banane
Optional mai avem nevoie de nuca de cocos pentru decor.

Mod de preparare:

Asadar incepem cu rulada; ouale intregi le mixam bine cu zaharul pana acesta se topeste apoi adaugam uleiul si apa. Faina o amestecam cu praful de copt si cacao si o adaugam treptat la compozitia de oua mixand dar la viteza minima. Coacem o foaie in tava mare de aragaz, la temperatura de 180g C timp de 15min.
Scoatem rulada si calda o rasturnam pe un prosop pe care am presarat nuca de cocos. Rulam usor si lasam sa se raceasca.
Intre timp preparam crema; mixam bine branza cu zaharul si apoi adaugam putin cate putin din frisca batuta. (Cantitatea de zahar poate varia in functie de gustul fiecaruia)
Desfacem rulada si o ungem cu crema apoi punem un rand de capsuni taiate felii, un rand de banana taiata felii in lung, repetam pana umplem toata foaia si apoi rulam usor.
Punem rulada la frigider o ora si apoi servim taiata felii.

Rulada cu capsuni recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada oua ulei apa calda faina umplutura frisca capsuni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1453 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025425 (s)