News Flash:

Rulada cu cacao si portocala

11 Mai 2016
2707 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
6 galbenusuri
80 gr zahar pudra
1 varf de cutit de sare
50 gr cacao pudra
1 lingurita zeama de lamaie

Pentru crema:
2 avocado coapte
5 linguri de suc de portocale
1 lingurita coaja de portocala rasa
100 gr miere
40 gr cacao pudra

Mod de preparare:

1. Separa ouale.
2. Mixeaza galbenusurile cu zahar, sare si cacao. Obtii un mix cremoasa.
3. Bate spuma albusurile cu zahar si suc de lamaie.
4. Incorporeaza usor compozitia cremoasa cu cacao cu albusurile spuma.
5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt. E bine sa fie o tava pentru pizza.
6. Pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 190 de grade Celsius, pentru vreo 15 minute.
7. Scoate tava si rastoarna usor blatul pe masa. Dezlipeste cu grija foaia de copt. Acopera blatul cu un prosop ca sa se mentina cald cat mai mult (astfel il vei rula mai usor).
8. Marunteste avocado si pune-l in robotul de bucatarie, impreuna cu restul ingredientelor pentru crema.
9. Intinde crema obtinuta, cat mai uniform, pe blat.
10. Ruleaza cu grija, ca sa nu se rupa, dintr-un capat in altul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada cacao rulada ciocolata rulada portocale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1411 viz    0 com
2036 viz    0 com
12772 viz    0 com
1496 viz    0 com
3275 viz    0 com
4124 viz    0 com
46094 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025803 (s)