News Flash:

Rulada cu branza si sparanghel

9 Aprilie 2012
3550 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu branza si sparanghel
Ingrediente:

un pachet aluat foetaj
branza brie taiata feliute subtiri
cca 8 bucati sparanghel proaspat
8 felii de prosciutto crudo
seminte de mac
un ou zbatut

Mod de preparare:

Fierbem sparanghelul "al dente" intr-un vas incapator, in apa sarata si-l lasam la racit. Derulam aluatul de foetaj si punem 4 felii de prosciutto crudo. Acoperim cu felii de brinza (putem pune si brinzica moale din cea feliata)punem apoi sparangheluldupa care, punem din nou brinza si terminam cu prosciutto crudo. rulam aluatul paralel cu sensul in care am asezat sparanghelul, inchidem bine la capete si transferam rulada intr-o tava pentru cuptor pe hartie de copt. Ungem cu ou zbatut si presaram deasupra mac.
Bagam in cuptorul preincalzit la 180° pentru circa 35-40 minute sau pana se rumeneste bine rulada. Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca, taiem feliute si servim alaturi de o bericica.
Rulada cu sparanghel si branza pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat foetaj branza brie sparanghel prosciutto crudo ou zbatut vas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020121 (s)