News Flash:

Rulada cu branza si marar

27 Decembrie 2011
6449 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:
  
250 g branza dulce
250 g branza de vaca
1 blat de rulada   
o legatura de marar
o legatura de ceapa verde
   
Pentru blatul de rulada:
   
3 oua
2 linguri de faina
3 linguri de ulei

Mod de preparare:

Galbenusurile se separa de albusuri. Dupa ce acestea din urma se bat bine, se pun faina, galbenusurile si uleiul. Se unge dosul tavii, se tapeteaza cu hartie de copt si se unge si aceasta cu putin ulei. Se pune aluatul de rulada cat mai uniform si se baga in cuptorul incins. Se coate in momentul in care are o culoare aurie. Dupa ce se scoate se pune pe un prosop umed, cu fata in jo. Se intinde repede pasta de branza si se ruleaza cu ajutorul prosopului. Apoi se pune pe o folie si se pastreaza in frigider.
Crema de branza se pregateste din branza sarata, branza dulce, marar si ceapa.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4276 viz    0 com
8590 viz    0 com
8716 viz    2 com
2926 viz    0 com
6150 viz    0 com
9631 viz    0 com
2292 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015230 (s)