News Flash:

Rulada cu branza si marar

27 Decembrie 2011
6733 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
  
250 g branza dulce
250 g branza de vaca
1 blat de rulada   
o legatura de marar
o legatura de ceapa verde
   
Pentru blatul de rulada:
   
3 oua
2 linguri de faina
3 linguri de ulei

Mod de preparare:

Galbenusurile se separa de albusuri. Dupa ce acestea din urma se bat bine, se pun faina, galbenusurile si uleiul. Se unge dosul tavii, se tapeteaza cu hartie de copt si se unge si aceasta cu putin ulei. Se pune aluatul de rulada cat mai uniform si se baga in cuptorul incins. Se coate in momentul in care are o culoare aurie. Dupa ce se scoate se pune pe un prosop umed, cu fata in jo. Se intinde repede pasta de branza si se ruleaza cu ajutorul prosopului. Apoi se pune pe o folie si se pastreaza in frigider.
Crema de branza se pregateste din branza sarata, branza dulce, marar si ceapa.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4538 viz    0 com
8687 viz    0 com
8816 viz    2 com
2961 viz    0 com
6259 viz    0 com
9758 viz    0 com
2341 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013795 (s)