News Flash:

Rulada cu branza si cacao - Desert pentru masa festiva

3 Noiembrie 2016
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru umplutura:
500 g branza dulce
1 ou
putina esenta de vanilie
2 linguri de zahar
60 ml smantana

Pentru blat:
3 linguri de faina
2 linguri de zahar pudra
3 oua
4 linguri de cacao

Mod de preparare:

Umplutura:
1. Amesteca branza cu zaharul, oul, smantana si vanilia.

Blat:
2. Mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra.
3. In momentul in care compozitia devine cremoasa, pune faina si cacaoa. Omogenizeaza.
4. Incorporeaza apoi albusurile batute spuma in prealabil.

Asamblare:
5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune in ea compozitia cu branza.
6. Acopera cu compozitia de blat si baga in cuptor pentru vreo 20 de minute, la foc mai mic.
7. Dupa ce e gata, scoate-o din cuptor si rastoarn-o cu grija pe un prosop umed. Astfel, partea cu crema de branza va fi deasupra.
8. Ruleaza strans folosindu-te de prosop si baga in frigider pentru 1-2 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada branza rulada cacao rulada usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023187 (s)