News Flash:

Rulada cu banane

14 Septembrie 2011
1561 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu banane
Ingrediente: Pentru blat: 7 oua 7 linguri faina 7 linguri de zahar Pentru crema: o budinca de banane 2 banane lapte 1 pachet de unt zahar Mod de preparare: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile si faina. Se coace in tava tapetata cu hartie. Pentru crema se fierb praful de budinca cu lapte si zahar. Dupa ce s-a racit se amesteca cu un pachet de unt. Peste blat se pune crema, apoi cele doua banane si se ruleaza. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci dulciuri retete vegetariene emmentaler faina unt lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1552 viz    0 com
1113 viz    0 com
1011 viz    0 com
1717 viz    0 com
1208 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023277 (s)