News Flash:

Rulada cu banana si glazura de ciocolata

17 Mai 2016
3835 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
3 oua
putina sare
120 gr zahar pudra
3 linguri apa
2 linguri cacao pudra
7 gr praf de copt

Pentru umplutura:
20 gr budinca de vanilie
150 ml lapte
100 gr unt
100 gr zahar pudra
1 lingura cacao pudra
1 banana

Pentru glazura:
100 gr ciocolata neagra (60%)
50 gr unt

Mod de preparare:


1. Separa ouale si bate spuma albusurile.
2. Mixeaa galbenusurile cu zahar.
3. Pune apoi in bol faina, apa, sarea, cacao si praful de copt. Omogenizeaa.
4. Incorporeaza usor, in mixul cu galbenusuri, albusurile. Omogenizeaza.
5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia in ea si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 20 de minute.
6. Scoate blatul din tava cu grija si pune-l cu tot cu foaia de copt pe un prosop umed. Ruleaza-l cu grija. NU indeparta hartia de copt.
7. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj.
8. Dupa ce s-a racit complet, mixeaz-o cu zaharul pudra, untul moale si cacaoa.
9. Intinde crema uniform pe blatul desfacut.
10. Pune banana intr-o margine si ruleaza usor, cu ajutorul hartiei de copt.
11. Topeste la bain-marie untul si ciocolata, apoi toarna peste rulada.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada banana rulada ciocolata glazura ciocolata rulada cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019333 (s)