News Flash:

Rulada cu banana si frisca - Un desert de nota 10

3 Octombrie 2016
1728 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
1/2 pahar faina
2 lingurite miere de albine
1 plic zahar vanilinat
1/2 pahar zahar
2 lingurite unt
1/4 pahar frisca
1 banana mai mare
ciocolata data pe razatoare sau fructe confiate

Mod de preparare:

1. Mixeaza ouale cu zaharul.
2. Dupa ce s-au omogenizat, adauga faina in ploaie. Continua sa amesteci.
3. Pune mierea si untul. Omogenizeaza.
4. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
5. Unge cu putin ulei o tava sau tapeteaz-o cu hartie de copt.
6. Pune in ea compozitia pregatita si bag-o in cuptor pentru 10-15 minute.
7. Scoate blatul, lasa-l la racit, apoi intinde uniform frisca pe el.
8. Pune banana feliata intr-o margine si ruleaza cat mai strans dintr-un capat in altul.
9. Presara ciocolata razuita peste rulada sau stropeste-o cu putin sirop si bag-o in frigider pentru 2 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada banane reteta rulada
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018510 (s)