News Flash:

Rulada cu bacon si piept de curcan

22 Februarie 2013
2223 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 catei de usturoi
4 felii subtiri de cascaval
4 piepturi de curcan
8 felii de sunca
1 lingurita busuioc proaspat tocat
8 felii de bacon
piper
sare
 
Mod de preparare:
 
Incinge cuptorul la 200 de grade. Bate bine piepturile de curcan cu un ciocan de bucatarie. Intinde apoi piepturile pe cate o folie de aluminiu, apoi presara sare, piper, usturoi si busuioc. Adauga apoi si cate o felie de cascaval si sunca. Ruleaza si acopera rulourile cu cate doua felii de bacon si strange-le bine cu folia de aluminiu. Asaza rulourile intr-o tava si da la cuptor pentru 30 de minute. Scoate folia de aluminiu si mai lasa rulourile la cuptor timp de 30 de minute. Rulada de curcan si bacon se serveste calda, cu orez sau legume la gratar.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2511 viz    0 com
2162 viz    0 com
7530 viz    0 com
3642 viz    0 com
2757 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014401 (s)