News Flash:

Rulada cu ananas

17 Mai 2011
2200 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada cu ananas
Ingrediente: Pentru rulada: 4 oua 100 gr zahar 125 gr faina 4 linguri apa 1 lingura cacao Pentru crema: budinca din 250 ml lapte 10 gr gelatina 250 ml frisca 1 compot de ananas Mod de preparare: Rulada: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga treptat apa si se amesteca pana se dizolva zaharul si rezulta o crema albicioasa. Separat sa bat albusurile spuma. Faina se amesteca cu cacao. Se adauga la compozitia de galbenusuri, albusurile si treptat faina amestecata cu cacao. Se coace 15-20 min la foc potrivit. Se rastoarna pe un prosop (sau hartie de copt) presarat cu zahar pudra. Se rasuceste si se lasa, pana se pregateste umplutura. Crema: Se face budinca din 250-300 ml lapte. Gelatina se pune la inmuiat, iar apoi se dizolva putin la bain-marie sau in cuptorul cu microunde. Gelatina dizolvata se adauga peste budinca, iar cand se raceste, se amesteca cu frisca batuta si fructele. Se desface rulada si se pune crema intr-un strat potrivit. Puteti sa mai adaugati si fructe taiate bucatele. Se ruleaza cu grija si se lasa aprox. 2 h la frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada citrice banana jeleu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3485 viz    0 com
2744 viz    0 com
1541 viz    0 com
5721 viz    0 com
1271 viz    0 com
1268 viz    0 com
2177 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1817 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013054 (s)