News Flash:

Rulada colorata din piept de pui

11 Martie 2014
6728 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca sunteti o gospodina priceputa, vreti intotdeauna sa-i surprindeti pe cei dragi cu ceva delicios si diferit de ceea ce au mancat pana acum. Rulada colorata arata superb pe masa dvs, mai ales taiata in felii. Atat familia cat si invitatii vor fii incantati sa guste dintr-un amestec delicios de pui si alte ingrediente proaspete si suculente.
   
Ingrediente
   
1 kg piept de pui tocat
1 ceapa
1 ardei verde
3 catei de usturoi
100 gr prosciutto tocat sau sunca presata fara grasime
o bucata de carnat tocat
o mana de stafide (aproximativ 50 gr)
o mana de patrunjel
sare
piper
o lingurita de oregano
2 oua
   
Mod de preparare:

Carnea de pui se spala bine, dupa care se toaca cu o masina, asta daca nu ati cumparat-o direct tocata cum ar fii mai indicat.
   
Pieptul de pui tocat se pune intr-un castron si se lasa deoparte. Se toaca ceapa verde pe un fund, dupa aceea ardeiul si se lasa acolo. Intr-o tigaie pe foc, se adauga ulei de masline si se caleste ceapa, dupa care se pune ardeiul si se gateste in continuare.
Se curata cateii de usturoi de foi si se toaca, dupa care se aduga peste legume si se lasa sa se gatesca pana cand se reduce sosul. Acest sos de legume se lasa departe.
Intr-un castron bateti cele doua oua si se adauga peste acestea carnea tocata.

Pe acelasi fund se toaca sunca preasata si carnatii. Peste carnea tocata se adauga sunca, si dupa aceea putini carnati. Se toaca patrunjelul nu marunt si se adauga peste straturile de carne, dupa care se presara cu stafide.
Se adauga peste acel amestec de carnuri, oregano, sare si piper, dupa care se framanta pentru a se patrunde bine ingredientele. Peste aceasta se adauga sosul de legume tocate si se amesteca totul.
In partea de jos a unei tigai in forma lunga (dreptunghiulara), puneti o bucata de hartie de copt. Ungeti cu putin ulei si se adauga amestecul de sus aranjand bine.
Se acopera cu folie de aluminiu si puneti intr-un cuptor preincalzit la 170 ° timp de 45 minute.
   
Dupa ce s-a rumenit, se scoate din cuptor se lasa la racit, se scoate din tava si se taie in felii, dupa care puteti servi.

Rulada colorata din piept de pui recomandata de gatitul.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


usturoi sunca presata patrunjel oregano castron uptor preincalzit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1295 viz    0 com
1125 viz    0 com
985 viz    0 com
1158 viz    0 com
2066 viz    0 com
1304 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1451 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017344 (s)