News Flash:

Rulada care o sa faca furori de Pasti - Rulada cu carne si oua fierte

20 Martie 2018
26577 Vizualizari | 0 Comentarii

Iata o reteta de rulada cu oua fierte absolut delicioasa.

Ingrediente:

  • sare si piper, dupa gust
  • 650 grame carne tocata de porc
  • 35 grame patrunjel
  • 6 oua

Citeste si Tu stii ce fel de carne cumperi de Pasti? Uite cum deosebesti carnea de miel de alte specii de animale

  • 15 grame usturoi
  • aluat foietaj
  • 50 grame mozzarella

Citeste si Salata “Ecaterina” – Nimeni nu va refuza o portie, fara nici o exceptie

Mod de preparare:

Ouale se pun la fiert, dar intre timp se pregateste carnea tocata. In compozitia carnii de pune un ou crud, urmand sa adaugam piper si sare. Daca doriti un gust mai puternic puneti si usturoiul si patrunjel tocat marunt, urmand sa amestecati bine. Se taie mozzarella in felii subtiri, trebuie sa iasa 9 bucati. Pe o tava se aseaza o foaie din aluatul de foietaj, urmand sa punem peste ea jumatate din compozitia de carne.

Citeste si Nu va ramane prea mult timp in farfurie - Cu rulada din carne de vita il impresionezi si pe cel mai mofturos musafir

Carnea se intinde uniform peste tava, urmand sa punem 5 felii din mozzarella si 4 oua fierte. Deasupra oualelor punem restul mozzarellei. Din restul cantitatii de carne trebuie sa acoeprim umplutura de oua. Pe foaia de aluat care are ramas langa carne se face niste taieturi pe diagonala, apoi lipim margile astfel incat sa fie acoperita carnea in intregime. Se unge tarta cu un ou batut. Cuptorul se incalzeste la 180 grade Celsius si se baga tava pentru 30 de minute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1451 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014124 (s)