News Flash:

Rulada "Bounty" fara coacere - Un desert formidabil, ce face concurenta celor preparate in restaurante

28 Decembrie 2016
6590 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

250 gr biscuiti
100 gr zahar
50 gr zahar pudra
100 gr fulgi de cocos
3 linguri cacao pudra
110 ml apa
90 gr unt

Mod de preparare:

1. Da biscuitii prin robotul de bucatarie, apoi amesteca-i cu cacao.
2. Dizolva 100 gr de zahar in apa fierbinte. Dupa ce s-a racit, incorporeaza lichidul in bolul cu biscuiti, dar treptat. Amesteca in mod constant, pentru a obtine o masa omogena si vascoasa.
3. Amesteca zaharul pudra cu untul la temperatura camerei si cu fulgii de cocos.
4. Intinde compozitia pe o folie alimentara si intinde-o cu un sucitor. Trebuie sa obtii o foaie nu prea groasa.
5. Intinde pe foaie amestecul cu unt si cocos.
6. Ruleaza blatul si baga-l in frigider pentru 50 de minute. Taie apoi felii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


rulada bounty bounty rulada cocos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Doina  | #1145
De ce trebuie să fie toate prăjiturile cu nucă de cocos ? Numai când aud de cocos , mi se face rău .
Când propuneți rețete de prăjituri de nu știu ce feluri , arătați și cu ce poate fi înlocuit cocosul , fiindcă nu toată lumea îl suportă .
Altfel , multe rețete sunt foarte bune .
Sărbători fericite și La mulți ani !
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1744 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021470 (s)